عوارض جانبی بادرنجبویه خفیف است و ممکن است باعث افزایش اشتها، حالت تهوع، سرگیجه، تحریک پوست و خس خس سینه شود.
حال میتوانم با تجربهای که کسب کردهام احتمال موفقیت خود را افزایش دهم.
تا جای ممکن باید از غذاهای تازه استفاده کرد و غذاهای کنسرو شده برای بیولوژی بدن مناسب نمیباشد.
فکر جایگزین: از دوستان مورد اطمینان خودم سوال میکنم که آیا آنها نیز اینگونه فکر میکنند؟ به خودم یادآوری میکنم که این تنها احساس من است و هیچ دلیلی بر درست بودن آن ندارم. در گذشته نیز بارها احساسات من به تحقق نپیوسته است.
در به چالش کشیدن باورهای اشتباه از سوالات ذیل میتوان استفاده کرد:
مانند: فرد پس از آنکه تصادف میکند با خود میگوید: «من دلم رضایت نداشت که به این سفر بروم»، در حالیکه این فرد چنان اضطراب دارد که برای انجام هر کاری تردید دارد.
اگر نوشیدن دمنوش بادرنجبویه را دوست ندارید ، سعی کنید با آن غذا بپزید. یک یا دو ساقه به سوپ مورد علاقه خود اضافه کنید.
۲. من همیشه باید خوب بهنظر برسم و رفتار خوبی به نمایش بگذارم. هیچ اشتباهی نباید انجام دهم.
۱. برنز، دیوید (۱۳۹۲). وقتی اضطراب حمله میکند. مترجم: مهدی قرچهداغی. نشر ذهنآویز.
استفاده زیاد از جینکو احتمال ابتلا به سرطان تیروئید و کبد را افزایش می دهد، آنزیم های کبدی را مختل می کند، با داروهای رقیق کننده خون تداخل پیدا می کند، دانه های جینکو سمی هستند و عوارض جانبی مثل سردرد، ناراحتی معده، سرگیجه و واکنش های آلرژیک دارند.
با این حال ، بادرنجبویه طعمی شبیه به طعم مرکبات به خصوص لیمو دارد. اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم ، طعم آن تقریبا شبیه ترکیبی از لیمو و نعناع است.
به جهت نقش این علل در تداوم اضطراب، از آنها در قسمت درمان صحبت خواهد شد.
مسلماً اگر من تصور کنم در هر بار سوار شدن هواپیما یک درصد احتمال سقوط وجود read more دارد، بسیار مضطرب خواهم شد؛ ولکن اگر بدانم و باور داشته باشم که هواپیما امنترین وسیله سفر میباشد و احتمال سقوط آن بر اساس شواهد آماری تنها ۱ در ۳۰ میلیون میباشد، این مساله دغدغه من نخواهد شد.
اگرچه بعضی افراد، تمیزتر و منظمتر از دیگرانند ولی اگر این تمیزی و نظم، وقت و انرژی زیادی از فرد بگیرد و در روابط او با دیگران اختلال ایجاد کند، نام آن را وسواس میگذاریم. وسواسها نظرات، افکار، تصاویر و یا تکانههای تکرار شوندهای هستند که در عین بیمعنایی، مرتب به ذهن خطور میکنند.